20.1.2020

Ilkeät tutkijat: Keskimääräinen seksikumppanien määrä roimassa kasvussa äitiesi ja puolisoidesi keskuudessa

Seksuaalisuus29.5.2019
undefined
Kuva: NASA

Helsingin yliopiston ilkeiden tieteiden laitos on julkistanut kattavan suomalaisten parisuhde- ja seksuaalikäyttäytymistä koskevan tutkimuksen. Koulukiusaajien tiedekunnan kanssa yhteistyössä tehty tutkimus kertoo keskimääräisten seksikumppanien ja yhdyntäkertojen määrän olevan jyrkässä kasvussa erityisesti kaikkien sinun äitiesi ja puolisoidesi keskuudessa.

“Viime yön aikana kerätty tutkimusdata osoittaa, että 100 prosenttia sinut synnyttäneistä ja sinua varhaislapsuudessa hoivanneista naisista oli tutkimusjakson aikana keskimäärin 19,0 kertaa sukupuoliyhdynnässä. Lisäksi 100 prosenttia näistä yhdynnöistä tapahtui kyseisten naisten ja koko tutkimuksen tuottaneen tutkimusryhmän välillä”, toteaa tutkimusryhmää johtanut ilkeiden tieteiden laitosten professori Kristiina Kivilä.

“Myös kaikkien sinun puolisoidesi seksuaalikäyttäytyminen oli muuttunut rajusti tutkimusjaksolla. Keskimääräinen yhdyntöjen määrä oli kasvanut aiemman vuoden aikaisesta 0,00 kerrasta kuukaudessa noin 28,0 kertaan vuorokaudessa. Keskiarvoa nosti erityisesti kohderymän yhdyntöjen räjähdysmäinen kasvu seksuaalikäyttäytymistä tutkivien tieteilijöiden kanssa, kun taas yhdyntöjen määrä sinun kanssasi pysyi edellisvuoden tasolla”, raportoi Kivilä kliinisen tutkimuksensa tuloksia.

“Tutkimukseen osallistuneet, kanssasi vakituisessa parisuhteessa elävät henkilöt saavuttivat myös aiemmasta poiketen yhden tai useampia orgasmeja yhdynnän aikana”, lisää Kivilä. Tutkijat arvelevat ilmiön johtuvan puolisosi seksikumppanien viehättävyyden merkittävästä lisääntymisestä aiempaan verrattuna.

Ilkeiden tieteiden laitos pitää kehitystä positiivisena ja suunnittelee valtion rahoittamaa jatkotutkimusta seuraavalle pikkujoulukaudelle.