3.6.2020

Masentunut Halla-aho lopettanut raivotautisen ketutushirviön

Perussuomalaiset4.4.2019
undefined
Muokattu kuvasta: Jaakko Sivonen / CC BY-SA 3.0

Perussuomalaisten puheenjohtaja, europarlamentaarikko Jussi Halla-Aho on joutunut lopettamaan puolueen oman ketutushirviön. Maahanmuuttokriitikkona poliittisten uransa tehnyt Halla-aho ampui tulevia eduskuntavaaleja varten luomansa hirviön keskiviikkona alkuillasta. Syyksi puoluejohtaja kertoo hirviön sairastaman raivotaudin.

Teloitusta oli paikan päälle seuraamaan saapunut joukko perussuomalaisten kansanedustajia. Joukossa silminnähden järkyttynyt kansanedustaja Juho Eerola, joka nyyhkytti lohduttomasti puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalon sylissä.

“Minä loin hänet, hän on minun ongelmani. Minä teen sen!” Halla-aho huusi ja repäisi perussuomalaisten virallisen kiväärin puolueen työmiehenä tunnetun Matti Putkosen käsistä. Halla-aho pohti hetken ja ampui sitten tolppaan sidottua hirviötä silmien väliin.

“Aikuinen mies. Mitä helvettiä sinä vollotat?!” karjui Halla-aho Eerolalle värisevällä äänellä hirviön elämän päättäneen laukauksen vielä kaikuessa pohjoishelsinkiläisellä jättömaalla. Tämän jälkeen puoluejohtaja lykkäsi aseen takaisin Putkosen käsiin ja poistui paikalta nopeasti.

“Nämä ovat vaikeita aikoja. Ketutushirviön elämä ei ollut elämisen arvoista. Tämä on parasta kaikille”, kylmähermoinen, mutta selvästi masentunut Halla-aho totesi medialle.

Myöhemmin illasta Halla-aho oli kuitenkin jo syyttänyt hirviölapsensa sairastumisesta punavihreää mediaa. Puheenjohtaja viittasi ketutushirviön vesikauhuinfektion ajoituksen olevan “eriskummallisen osuva tiettyjen älymystön jäsenten agendaan”.