3.6.2020

#metoo-ilmiöstä järkyttynyt mies uskaltaa hädin tuskin enää raiskata

#metoo27.2.2019
undefined

Vantaalainen diplomi-insinööri Juha-Pekka Palmunen on kritisoinut seksuaalisen ahdistelun sekä väkivallan tapetille sosiaalisessa mediassa nostanutta #metoo-liikettä. Viimeinen niitti Palmuselle oli liikkeen kannattajien viesti raiskauksista moraalittomina ja uhrille vahingollisina tekoina.

“#metoon ja muiden hullutusten ajatus on varmasti hyvä. Mutta siinä vaiheessa, kun harrastamani seksuaalinen väkivalta tuomitaan, ollaan ylitetty jo terveen järjen rajat”, linjasi Product Development Managerina it-alan yrityksessä työskentelevä vantaalaismies tiistai-iltana.

“Vaikkapa naispuolisten kollegoideni vähättely ja seksuaalissävytteinen kommentointi sekä koskettelu on nykyään ilmeisesti kiellettyä. Vastustelevan tai tiedottomassa tilassa olevaan naiseen kajoamisesta nyt puhumattakaan”, tuhahti Vantaalla asuva 43-vuotias kahden lapsen isä.

Palmunen painotti lisäksi, ettei ole taistelussaan yksin. Hän ei myöskään aio taipua feministiseksi hysteriaksi kutsumansa ilmiön alla, vaan jatkaa maalaisjärjen sanelemalla tiellä.