3.6.2020

Miehen yksinpuhelu Tinderissä käy läpi kaikki viisi surun vaihetta

Tinder22.2.2019
undefined

Paikallinen mies ja seuranhakusovellus Tinderin aktiivinen käyttäjä Ilari Saastamoinen, 31, lähetti lauantain aikana sovelluksen kautta useita viestejä, jotka edustavat jokaista surun tunnistettavaa vaihetta. Sävyiltään vaihtelevien viestien kohteena oli Saastamoisen Salla-niminen “match”.

Saastamoisen puolelta kiihtynyt yksinpuhelu oli reaktio vastapuolen koko lauantaita leimanneeseen passiivisuuteen sovelluksen chat-näkymässä. Iltapäivästä alkanut viestien suora käsittää vaiheiltaan kieltämisen, vihan, kaupankäynnin, masennuksen ja hyväksymisen.

“sä et varmaan saanut mun aiempia viestejä?”, jatkoi Saastamoinen keskustelua, joka oli vielä perjantain puolella ollut kaksipuolista.

Saastamoisen vajaa tunti myöhemmin lähettämä viesti oli tyyliltään aggressiivinen. “ei vittu voi olla totta!! sä siis vaan lopetit mulle vastailun?” haastoi projektipäällikkönä espoolaisessa IT-yrityksessä työskentelevä nuori mies.

Pian tämän jälkeen itsekin viestiensä sävyn muutosta säikähtänyt Saastamoinen pahoitteli käytöstään: “joo, sori spammaus. sovitaanko että otan vähän iisimmin? :DDD”

Dialogin naisosapuolen edelleen jatkaessa vaitioloaan kirjoitti lannistunut Saastamoinen seuraavaa: “ihan sama. ei oo mulle mitenkään uutta, että naiset lopettaa viestittelyn jossain vaiheessa”.

Viimeisessä viestissään Saastamoinen oli jo hyväksynyt tilanteensa. Päivän ensimmäisestä lähettämästään viestistä oli kulunut kolme tuntia. “No mutta tällaista tää on. Ei muuta kuin hauskaa joulun odotusta sulle! :)”

Jutun julkaisuhetkellä Saastamoisen kanssa aiemmin käydyistä keskusteluista ilahtunut Salla oli avaamassa Tinderiä puhelimellaan, jonka tämä oli unohtanut kuntosalille aiemmin samana päivänä.