20.1.2020

Paikallinen nainen luopuisi ihanasta sinkkuelämästä ainoastaan kenen tahansa miehen takia

Ihmissuhteet10.5.2019
undefined

Helsinkiläinen Inka Reponen, 32, on hiljattain oppinut nauttimaan elämästä ilman parisuhdetta. Nuorempana omien sanojensa mukaan maanisesti parisuhdetta etsinyt nainen on löytänyt nyt sisäisen rauhan.

“Hitaat aamut, aikaa omalle itselle sekä ystävilleni ja perheelle. Tästä sinkkuarjen luksuksesta en luopuisi mistään hinnasta”, markkinointijohtajana pelialan yrityksessä työskentelevä Reponen iloitsee.

“Tilanteen voisi muuttaa ainoastaan se, että tapaan ihmisen, jolla on penis ja jonka kanssa Netflix-sarjamakumme kohtaavat riittävästi.”

“Myös itseään pitää rakastaa”, ohjeistaa Reponen, jonka zenmäisen rauhallisuuden tyynen pinnan voisi rikkoa vain vakavaan seurusteluun valmis mies.

Uuden itsenäisyyden tason saavuttaneen Reposen mukaan kohtaaminen voisi tapahtua baarissa, ystävien kautta tai tämän päivittäin käyttämässä Tinder-sovelluksessa.

Jutun julkaisuhetkellä sinkkuna uuden läsnäolon syvyyden saavuttanut Reponen oli muuttanut deittisovelluksen asetukset näyttämään miesten lisäksi myös alueen sinkkunaiset.