20.1.2020

Sukupuolirooleja kannattava mies epäonnistunut kaikilla miehuuden mittareilla

Sukupuoliroolit1.3.2019
undefined

Jyväskyläläinen Arto Taavetti on tehnyt viime aikoina useita, sukupuolten välisiä eroja painottavia ulostuloja. Taavetin puheenvuorot ovat tukeneet paluuta perinteisiin sukupuolirooleihin siitä huolimatta, että 29-vuotias huolintayrityksen työntekijä on osoittanut välttävää menestystä jokaisella perinteisesti miehuuteen kuuluvaksi lasketulla elämän osa-alueella.

“Naisten etu on lasten kasvattamisessa. Tämä johtuu heihin sisäänrakennetusta hoivavietistä. Miehistä evoluutio on taas tehnyt luontaisesti valloittajia ja sotureita”, linjasi rakkauselämässään ikäisiään huomattavasti kokemattomampi ja sosiaalisilta taidoiltaan auttavaksi kuvailtava nuori mies.

Lukuisilla oikeistokonservatiivisilla keskustelukanavilla viihtyvä Taavetti on useaan otteeseen julistautunut “ylpeäksi heteromieheksi”. Ylpeys ei viestien mukaan ole myöskään kärsinyt siitä, että Taavetti on harrastanut seksiä toisen ihmisen kanssa elämässään kahdesti.

“Naisilla on seksuaalinen valta, miehillä taloudellinen”, painotti tulotasoltaan selvästi alle suomalaisen miehen mediaania oleva Taavetti puhuessaan tälle entuudestaan tuntemattomalle pöytäseurueelle jyväskyläläisravintolassa myöhään keskiviikkoiltana.

“Katsokaas huviksenne Nobel-voittajia. Kumpihan sukupuoli on siellä vahvemmin edustettuna?” Haasteen ilmaan heittänyt Taavetti on suorittanut ainoastaan Suomen lain vaatiman koulutustason.

Nuori mies myös uskoo miesaivojen tekevän sukupuolen edustajista naisia uteliaampia. Tämä siitä huolimatta, että Taavetin oma mielenkiinto rajoittuu lähes yksinomaan “netissä suvakkien provoamiseen” sekä League of Legends -videopeliin.

“Nykyäänhän ei ole enää edes poikia ja tyttöjä, vaan jokainen voi päättää olevansa sukupuoleltaan vaikka taisteluhelikopteri”, jatkoi ivalliseen sävyyn fyysisesti ala-arvoisessa kunnossa oleva ja kollegoidensa parissa kunnianhimottomana tunnettu keskisuomalaismies.

Nimettömänä pysyvän rahtikuskityökaverin mukaan työnantajan järjestämissä virkistystilaisuuksissa Taavetti lähinnä istuu hiljaa, kunnes useamman alkoholiannoksen rohkaisemana aloittaa valtaisan vaivaannuttavan monologin “roturealismista”.

“Etsin naisellista naista, joka antaa miehen olla mies”, päivitti Taavetti torstaina deittisovellus Tinderin profiiliaan, jonka saama mielenkiinto naiskäyttäjien keskuudessa on ollut tilastollisesti huomiota herättävän matalaa.