3.6.2020

Petteri Orpo ja Antti Rinne: “Toimivat hallitusneuvottelut ovat muutakin kuin yhdyntää”

Hallitusneuvottelut7.5.2019
undefined

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo ja SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne ovat painottaneet kokonaiskuvan merkitystä kevään hallitusneuvotteluissa. Esille nousseita teemoja ovat olleet yhteinen luottamus, avoimuus, puolueiden omat kynnyskysymykset ja penetratiivisen seksin näkeminen vain osana laajempaa neuvottelujen kokonaisuutta.

“Ainoastaan avoimella dialogilla voimme luoda Suomelle parhaan mahdollisen hallituspohjan. Esillä on ollut useita isoja kysymyksiä, kuten sote, maahanmuutto ja ilmastoasiat. Näin monisyisessä savotassa pelkkä puoluejohtajien väliseen yhdyntään keskittyminen sivuuttaa kokonaiskuvan”, eduskuntavaalit täpärästi voittaneen SDP:n puheenjohtaja Rinne totesi medialle.

“Kokoomuksen arvopohja on vahva, ja joistakin asioista emme aio tinkiä vain hallituspaikan varmistaaksemme. Linjojen sovittaminen yhteen demarien kanssa vaatii kovaa työtä ja kompromisseja. Sen myötä myös osapuolten välinen seksi paranee”, Orpo täsmensi.

Kaksikko painotti myös, että hallitustunnustelujen aiheuttama, joskus jopa viikkoja kestävä seksittömyys ei ole itsessään ongelma.

“Hyvä seksielämä on toimivan hallitustunnustelun tulos, ei syy. Se on seurausta kipeidenkin asioiden, kuten Suomen huoltosuhteen, talouspolitiikan sisällön ja vaikkapa maakuntahallinnon tulevaisuuden realiteettien kohtaamisesta”, Orpo jatkoi.

“Tässä myllyssä on tärkeää muistaa ne pienet, jokapäiväiset teot. Niitä voivat olla vaikkapa flirttailevan lauseen tai eroottisen kuvan piirtäminen kumppanin maatalouspoliittista selontekoa koskevan muistion marginaaleihin”, Orpo huomautti.

“Ja kun sitten vihdoin ollaan kahden kesken, on tärkeää, että nautimme joka hetkestä pelkkään orgasmiin keskittymisen sijaan”, Rinne ohjeisti ja visualisoi kuulijoille lantiopohjan lihasten oikeaoppista harjoittelua.

Joskus seksi on silti vain seksiä. Puolueiden sote-kantaa ja kokoomuksen ajamaa valinnanvapautta käsittelevästä tapaamisesta poistuneella Orpolla ja Rinteellä olikin tiistaina jo astetta suoraviivaisempi ääni kellossa.

“Nyt tekee suoraan sanottuna mieli vain sitä itseään!” Rinteen kanssa käsikynkässä Säätytalolta poistunut Orpo riemuitsi.