20.1.2020

Poliisiylijohtaja Kolehmainen Aarnion tapauksesta: “Ettekö näe että olen paskalla?!“

Huumausaineet27.7.2019
undefined

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen on aiemmin iltapäivällä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa kommentoinut entisen huumepoliisin päällikön Jari Aarnion vangitsemista tiukkasanaisesti.

“Mitä helvettiä?! Ettekö näe että olen paskalla, hyvä ihminen!!” esitti Kolehmainen ainoalle paikalle saapuneelle toimittajalle. Kolehmaisen linja viesti vahvasti koko Helsingin huumepoliisin uskottavuutta ravisuttaneen skandaalin syvälle jättämää arpea.

Poliisiylijohtajan olemus kiristyi entisestään toimittajien tiedustellessa Aarnion mahdollisista rikoskumppaneista.

“Painu nyt helvettiin täältä jo! Housuni ovat kintussa ja koko alaruumiini on täysin paljastettu, saatanan hullu!” spekuloi Kolehmainen viitaten epäiltyihin, ulkomaisiin rikollisjärjestöihin luotuihin kytköksiin.

Tutkinnallisista seikoista johtuen Kolehmainen oli kuitenkin vaitonainen toimittajan esittäessä jatkokysymyksiä.

“Kuuletko nuo molskahdusket, saatanan vajukki?! Ne ovat perseestäni putoavia nyrkinkokoisia paskapökäleitä. Menkää nyt luojan tähden vittuun täältä!” luonnehti Kolehmainen diplomaattisesti toimittajan vaatiessa konkreettisia vastauksia kysymyksiinsä.

Kun toimittaja otti esille mahdollisen laajemman korruption poliisilaitoksen sisällä joutui Kolehmainen yllättäen puolustuskannalle.

“Pyydän… antakaa minun vain käydä rauhassa vessassa, pyyhkiä itseni ja vetää housuni ylös. Voimme keskustella sen jälkeen jumalauta, voi hyvä luoja saatana”, takelteli syyllisen oloinen Kolehmainen ennen kuin päätti lehdistötilaisuuden poistumalla yllättäen paikalta.