20.1.2020

Pyyteetön hyväntekijä jakaa ilmaisia elämänohjeita treffikumppaneilleen

Tinder20.6.2019
undefined

Tinder-treffit voivat olla muutakin kuin kumppanin tai seksiseuran hakemista – ainakin, jos asiaa kysytään helsinkiläiseltä lääketieteen opiskelijalta Aarne Louhelalta. Louhela näkee treffit tilaisuutena harjoittaa hyväntekeväisyyttä kumppanille annettujen neuvojen ja ohjeiden muodossa.

“Harrastan erikoisoluita ja yleensä aloitankin treffit pelastamalla treffikumppanini hänen itse valitsemaltaan, ala-arvoiselta juomalta. Naiset eivät usein ymmärrä mitään oluista, joten he ovat iloisia, kun kaltaiseni asiantuntija puhuu tiskillä päälle ja tilaa artesaanioluen heidän puolestaan”, kertoo Tinderin laupias samarialainen ylpeänä.

“Arvokkain asia, jonka tuon pöytään on ammatillinen asiantuntemukseni. Se ilme joka syttyy naisen kasvoille, kun selitän hänelle viidentoista minuutin ajan toimialaa, jolla tämä on luonut uraa useita vuosia, on korvaamaton”, kuvailee haasteita pelkäämätön filantrooppi ilmeenkään värähtämättä.

“Joskus naiset saattavat työskennellä monimutkaisillakin aloilla, kuten IT- tai finanssisektorilla. Silloin jopa minun voi olla hankala selittää perusteellisesti, mitä nainen tekee urallaan väärin. En kuitenkaan anna sen muodostua esteeksi.”

“Teknologia on naisille luonnollisesti hankala paikka ja monet treffikumppanit ujostelevatkin esimerkiksi puhelimensa ruudun näyttämistä pyydettäessä. Silloin täytyy vaan rohkeasti siirtyä toisen olan taakse, jotta voi alkaa luetella, millä tavoin tämä ei osaa käyttää puhelintaan. Joskus olen joutunut jopa riistämään puhelimen treffikumppanin kädestä, että apuni varmasti löytää perille”, naureskelee moderniin pyhimykseen verrattavissa oleva Louhela.

Humanitäärisistä saavutuksistaan huolimatta Louhela ei kuitenkaan ole onnistunut löytämään kumppania.

“Naiset tuntevat olonsa uhatuksi kohdatessaan kaltaiseni huippuälykkään yksilön ja jännittävät sen takia liikaa tullakseen toisille treffeille. Olen alkanut harkita, että en enää kertoisi treffeillä kuuluvani Mensaan tai mainitsisi, parhaaseen 0,02 persentiiliin laskeutuvaa älykkyysosamäärääni”, mies pohtii.

“Tietysti tämä seikka tulisi ennen pitkää ilmi.”