20.1.2020

Turhautunut Sampo Terho ei onnistu saamaan Sinisiä vaalikoneen tulokseksi

Sininen tulevaisuus22.3.2019
undefined

Eurooppa-, kulttuuri- ja urheiluministeri Sampo Terho (sin) ei lukuisista yrityksistä huolimatta ole onnistunut saamaan vaalikoneessa vastaukseksi Sinistä tulevaisuutta. Käyttäjälle sopivinta puoluetta eduskuntavaaleissa tämän vastausten perusteella ehdottava verkkopalvelu tarjosi Terholle poliittisia ryhmittymiä kattaen laajalti koko suomalaisen puoluekentän.

“Maahanmuuttoon on suhtauduttava nuivasti, mutta persuja emme ole”, pohti Terho seuraavaa siirtoaan kannettavan tietokoneensa ääressä Sinisen tulevaisuuden puoluetoimistolla tiistai-iltana.

“Ympäristökysymykset ovat sinisille varmasti tärkeitä, mutta niin on myös suomalaisen miehen oikeus yksityisautoiluun ja pihviin”, ministeri mietti. Pienen harkinnan jälkeen puolueensa puheenjohtaja klikkasi hiirtään vaihtaen Suomen ilmastovastuuta koskevan vastauksensa “jokseenkin eri mieltä” -asentoon.

“Maataloustuet auttavat suomalaista tuottajaa, toisaalta olemme markkinatalouden asialla. Ydinperhe on pyhä… mutta yksilönvapaus…”, Terho punnitsi ääneen aloitettuaan vaalikoneen täyttämisen jo yhdeksännen kerran saman päivän aikana.

Myöhään tiistai-illasta silminnähden ärsyyntynyt Terho oli lyönyt koneensa kiinni ja poistunut puoluetoimistolta vaalikoneen ehdotettua tälle Feminististä puoluetta.