20.1.2020
undefined
Nykykokki19.4.2019

Nykypäivän peruskasvisjuustopasta

60 minuuttia
4 annosta
Helppo

Herkullinen kasvisjuustopasta tuo juhlan keskelle nykyajan kiireistä arkea.

Ainesosat

Rasiallinen kirsikkatomaatteja

400g simpukkamakaronia

200g pecorino-juustoa

1 Ruukku basilikaa,

50g Saksanpähkinää,

0 grammaa lihaa, koska sitä ei saa nykyään edes laittaa.

Valmistus

1. Tomaatit tulisi viipaloida, mutta nykyäänhän tätä ei enää edes saa sanoa. Käytä kokonaisia tomaatteja.

2. Nykypäivänähän ei saa edes faktoja sanoa ääneen, joten pecorino-juuston raastamisen voi unohtaa. Jätä juusto pakettiin ja kerro internetissä miten et saanut edes juustoa raastaa.

3. Kuumenna uuni nollaan asteeseen. Suurempaan astelukuunhan ei nykyään saa tavallinen heteroseksuaali uunia lämmittää. Kerro homosaation kylmentämästä uunistasi internetissä.

4. Keksi hauska vitsi siitä miten saksanpähkinät ovat varmaan nykyaikana rasismia ja kielletty. Kerro se internetissä muiden Päivän byrokraatin lukijoiden suureksi riemuksi.

5. #metoo:n ansiostahan ei enää saa edes tervehtiä basilikaa, saatika nyppiä siitä sopivia palasia pastan maustamiseen. Turha edes puhua siitä että muutaman lehden jättäisi koristelua varten sivuun. Parasta suunnata välittömästi Ylilaudalle ja huomauttaa että feminismin ansiosta pastasi on nyt mautonta ja siitä puuttuu koristeet.

6. Tässä vaiheessa Vihreiden kansanedustaja on todennäköisesti jo tiirikoinut yksiösi oven ja päästänyt maahanmuuttajan asuntoosi. Kun hallitsemattomasti riehuva maahanmuttaja on kaatanut pastakulhosi lattialle, ota kuva ja päivitä se Twitteriin saatteella “#yksittäistapaus #rauhanuskonto @mestari”. Tarjoile kuumana.